DSC_0280

Ugens menu uge 16, 19 april til 15 april 

Mandag

Millionbøf med kartofler og rødbeder

Tirsdag

Biksemad med rugbrød og spejlæg

Onsdag

Oksesteg med kartofler, skysovs og grønsager

Torsdag

Kylling i karry eller Skipperlabsscoves med rugbrød og purløg

Fredag 

Gl. skinke med salat og flødekartofler

Lørdag

LUKKET

Søndag

Lukket

Der sælges varmt mad:

Mandag til onsdag fra klokken 11.30 – 13.30 samt kl. 16.30 – 18.00.

Torsdag og fredag fra kl. 11.30 – 13.30

Helligdage samt søndage ulige uger fra kl. 11.30 – 13.30

Bestilling af mad til afhentning modtages med forbehold af, at der er mad til overs, når salget i cafeen slutter.

Du er altid velkommen til at komme med forslag til menuen. Vi forsøger at opfylde alle ønsker.

Du kan kontakte os på tlf. 98 10 92 66.

Der tages forbehold for ændringer