DSC_0280

Ugens menu uge 23

Mandag (2. pinsedag)

Ribbensteg m/kartofler, skysovs & rødkål

Dessert: Jordbærgrød m/ mælk & fløde

Tirsdag

Hannahs fiskeret

Onsdag

Høns i asparges m/ tarteletter

Torsdag

Frikadeller m/ st. spidskål

Fredag

Stegt lever m/ bløde løg

Lørdag

Lukket

Søndag:

Gullash m/ cocktailpølser & kartoffelmos

Dessert: Isdessert

 


Der sælges varmt mad:

Mandag til onsdag fra klokken 11.30 – 13.30 samt kl. 16.30 – 18.00.

Torsdag og fredag fra kl. 11.30 – 13.30

Helligdage samt søndag e ulige uger fra kl. 11.30 – 13.30

Bestilling af mad til afhentning modtages med forbehold af, at der er mad til overs, når salget i cafeen slutter.

Du er altid velkommen til at komme med forslag til menuen. Vi forsøger at opfylde alle ønsker.

Du kan kontakte os på tlf. 98 10 92 66.

Der tages forbehold for ændringer